KİTAPLAR
ÇOK SATANLAR
-

Hz. Musa ve Tektanrıcılık
₺210,00 -

Yerinden Yönetim ve Siyaset
₺550,00 -

Deleuze ve Sinema
₺350,00 -

Selected Works of Shakespeare I
₺200,00 -

Delliğe Övgü
₺130,00 -

Kadınlar Ülkesi
₺160,00 -

Ademden Önce Balık Devriyesi Hikayeleri
-

Kafkaesk Anorexia
₺250,00 -

Aşk Rüyası
₺140,00 -

Yine Aşığım
₺80,00 -

Yunan Kültüründe Tragedya
₺210,00 -

Yetişkindeki Çocuk
₺180,00 -

Marka Yönetiminde Güncel Uygulamalar
₺500,00 -

Sherlock Holmes Bütün Maceraları / (9 Kitap-KUTULU-SHERLOCK AJANDA HEDİYE)
₺1.780,00 -

Vathek
₺120,00 -

Rüzgarın Kızı Emily II- Emily Tırmanıyor
₺230,00
KİTAP TANITIMI
Kıssalar Kitabı
Ambroce Bierce (1842 – 1914), yaşadığı yıllarda gazeteci ve yazar olarak çok ünlüydü. Özellikle hiciv sınırından taşıp saldırganlaşan mizahi yazıları, keskin zekâsının yansımalarıydı. Kıssalar Kitabı’nda Bierce’ın siyasal ve toplumsal taşlamaları bir araya getirilmiştir. Eserde Ezop’tan La Fontaine’e, fabl türünün yazarın diline uyarladığı bölümler mizahi başyapıt düzeyindedir. Gotik edebiyatın ilk dönemlerinden beri her şeyle alay etmesine en güzel örnek, Bierce’in tarzıdır.
Kıssalar Kitabı’nı Enes Gider’in çevirisiyle sunuyoruz.
₺135,00
KİTAP TANITIMI
Türkiye Tarihi 5 / Bugünkü Türkiye (1980-2003)
Sina Akşin Türkiye Tarihi’nin amacını şöyle açıklamaktadır: “…Türkiye’de okullarda ve üniversitelerde okutulan tarih genellikle yüzeysel bir tarihtir. Okullarda öğrenciler için tarih e çekilmez, ezbere dayalı, anlamsız ders durumundadır. Üniversite tarih bölümlerinin puanları, yani tarihçiliğe rağbet çok düşüktür. Tarih, birçoklarımızın gözünde gerçeğin araştırılacağı, heyecan verici bir bilim dalı değil, kabul edilmiş belirli ideolojik ya da siyasal tutumları destekleyecek kanıtların derleneceği bir alandan ibarettir. İşte biz, bu kitabın, ülkemiz tarihçiliğini hal-i pur melalinden kurtarmaya belki mütevazı bir katkısı olur diye düşündük.”
Elinizdeki bu cilt, 1980 – 2003 dönemi Türkiye Tarihi için vazgeçilmez bir kaynak niteliğindedir. En yakın geçmişin karmaşıklığına ışık tutacağına inanıyoruz.
₺460,00