KİTAPLAR
ÇOK SATANLAR
-

Kızıl Takip
₺140,00 -

Benim Sigortacılarım 2 Cilt
-

Felsefenin Açılımı
₺110,00 -

Beş Konferans ve Psikanalize Toplu Bakış
₺200,00 -

100 Soruda Türkiye’de Kentleşme
-

Nörosinema
₺190,00 -

Selected Works of Shakespeare II
₺190,00 -

Bizim Ülkemiz
₺300,00 -

Uçurum İnsanları
-

Alman Erkekler ve Kadınlar
₺240,00 -

Beyaz Fil
₺140,00 -

Beşibiryerde (YENİ ESER)
₺450,00 -

İyi İnsan ve İyi Etiğe Giriş
₺130,00 -

Psikolojik Travma
₺180,00 -

Nöropazarlama (Yeni)
₺420,00 -

Gotik/Korku Edebiyat Seti / (10 Kitap-KUTULU)
₺1.410,00
KİTAP TANITIMI
İyi İnsan ve İyi Etiğe Giriş
Mary Whiton Calkins’in bu kitabı disiplinler arası çalışmanın erken örneklerinden biridir. Calkins, “İyi nedir?” sorusundan yola çıkarak, iyi insanın anlamını araştırıyor. Konu sosyal bilimlerin temel araştırma alanlarından biri olmasının yanı sıra, gündelik yaşamımızda sıklıkla kendimize sorduğumuz sorulardan biridir. Calkins, kitabının sadece bilim insanları için değil, konuyla ilgilenen herkes için anlaşılır olmasını hedeflemiştir. Bu nedenle, İyi İnsan ve İyi’nin ayrım gözetmeksizin herkese seslendiği söylenebilir.
Bu kitabın ana amacı, etiği sadık, cesur, adil ya da ya da bunların tam tersi özelliklere sahip; isteyen, mücadele eden yaşayan insanları inceleyen bir çalışma alanı olarak ele almaktır. Bu amacı başka bir şekilde ifade edecek olursak, kitabın etiği, görevi, iyiliği, erdemi ya da değerleri soyutlayan bir bilim olarak görmediğini ama işine saygılı, iyi, erdemli insanın ve onun hedefinin bilimi olarak kavradığını söyleyebiliriz. Dolayısıyla somut bir şekilde kavranan etik psikolojinin kaçınılmaz bir çıkış noktasıdır ve sosyoloji biliminin kaynağıdır.
₺115,00
KİTAP TANITIMI
Yürek Burgusu
Henry James (1843 – 1916) ABD’den sevmemiş ve Avrupa’da yaşamayı seçmiş bir ABD vatandaşıdır. Avrupa kültürünü özümsemiş, incelikli diliyle seçkinleşmiş bir yazardı ama çağının bilincindeydi: Çağdaş korku edebiyatının yaşamın en ince noktalarına dokunabileceğini söyleyen ilk yazarlardandır. Yürek Burgusu, İngiliz toplum kurallarının bir hayalet öyküsüyle aktarıldığı bir romandır. Bu roman, hayaletlerin sadece karanlık mekânlarda öykülenmeyeceğinin en klasik örneğidir.
₺130,00
KİTAP TANITIMI
Otranto Şatosu
₺130,00