KİTAPLAR
ÇOK SATANLAR
-

Son Sömürge Çocuk
₺190,00 -

Türkiye Tarihi 3 / Osmanlı Devleti (1600-1908)
₺610,00 -

Psikoloji Seti / (10 Kitap)
₺1.740,00 -

Hayalet Öyküleri
₺140,00 -

Mükemmel Boşluk
-

Öğrenci Törless’in Bunalımları
₺250,00 -

Babama Mektup
₺185,00 -

Keşiş Yaşamı Üzerine
₺140,00 -

Ben Aranıyor
₺300,00 -

Evlilik ve Ahlak
₺350,00 -

Psikanalize Giriş – Rüya
₺200,00 -

Toplumsal İşbölümü
₺520,00 -

Türkiye’de Demokrasi ve İnsan Hakları
₺200,00 -

Great Expectations
₺280,00 -

Star Maker
₺300,00 -

Goriot Baba
KİTAP TANITIMI
Türkiye Tarihi 3 / Osmanlı Devleti (1600-1908)
Türkiye’de okullarda ve üniversitelerde okutulan tarih genellikle yüzeysel bir tarihtir. Okullarda öğrenciler için tarih en çekilmez, ezbere dayalı, anlamsız ders durumundadır. Tarih, birçoklarımızın gözünde gerçeğin araştırılacağı, heyecan verici bir bilim dalı değil, kabul edilmiş belirli ideolojik ya da siyasal tutumları destekleyecek kanıtların derleneceği bir alandan ibarettir. İşte biz, bu kitabın, ülkemiz tarihçiliğini hali pur melalinden kurtarmaya belki mütevazı bir katkısı olur diye düşündük.
₺540,00
KİTAP TANITIMI
Kıssalar Kitabı
Ambroce Bierce (1842 – 1914), yaşadığı yıllarda gazeteci ve yazar olarak çok ünlüydü. Özellikle hiciv sınırından taşıp saldırganlaşan mizahi yazıları, keskin zekâsının yansımalarıydı. Kıssalar Kitabı’nda Bierce’ın siyasal ve toplumsal taşlamaları bir araya getirilmiştir. Eserde Ezop’tan La Fontaine’e, fabl türünün yazarın diline uyarladığı bölümler mizahi başyapıt düzeyindedir. Gotik edebiyatın ilk dönemlerinden beri her şeyle alay etmesine en güzel örnek, Bierce’in tarzıdır.
Kıssalar Kitabı’nı Enes Gider’in çevirisiyle sunuyoruz.
₺135,00
KİTAP TANITIMI
Başsız Süvari
₺120,00
KİTAP TANITIMI
Sense and Sensibility
Sevgili okurlarımız Nan kitap bir Cem Yayınevi markasıdır.
Sense and Sensibility
This is the story of Elinor and Marianne Dashwood, sisters who respectively represent the “sense” and “sensibility” of the title. With their mother, their sister Margaret, and their stepbrother John, they make up the Dashwood family.
In this work Jane Austen presents her concern in moralistic points, by writing her novel in an antithetical way, giving its title Sense and Sensibility. She represents neoclassical, dualistic moral world where the values of reason and restraint will finally become victorious over the impulsive, romantic sensibility.
₺240,00 Orijinal fiyat: ₺240,00.₺156,00Şu andaki fiyat: ₺156,00.