KİTAPLAR
ÇOK SATANLAR
-

100 Soruda Türkiye’de Kentleşme
-

Nörosinema
₺190,00 -

Selected Works of Shakespeare II
₺190,00 -

Modern ve Postmodern Dönemlerde Soyut Sanat Felsefesi
₺180,00 -

Bizim Ülkemiz
₺300,00 -

Uçurum İnsanları
-

Alman Erkekler ve Kadınlar
₺240,00 -

Beyaz Fil
₺140,00 -

Beşibiryerde (YENİ ESER)
₺450,00 -

İyi İnsan ve İyi Etiğe Giriş
₺130,00 -

Psikolojik Travma
₺180,00 -

Nöropazarlama (Yeni)
₺420,00 -

Gotik/Korku Edebiyat Seti / (10 Kitap-KUTULU)
₺1.410,00 -

Bahar Dalı (Yeni)
₺400,00 -

Yürek Burgusu
₺130,00 -

Rüzgarın Kızı Emily III- Emily’nin Arayışı
₺170,00
KİTAP TANITIMI
Kum Adam
Ernst Theodor Amadeus Hoffmann (1776 – 1822) çok yönlü bir sanatçıydı. Adlarından biri olan Wilhelm’i Mozart sevgisinden dolayı Amadeus ile değiştirmişti. Gerçek olanla masal olanı kaynaştırmakta usta, öykülerini nerdeyse resim gibi gözümüzde canlandırabilen bir yazardı. Aslında korkunç olanı büyük bir mizah duygusuyla yumuşatmayı başarması, onu hâlâ okunan bir klasik yaptı. Bu kitapta Freud’un da önemsediği Kum Adam’ın yanı sıra, en ünlü masallarından Fındıkkıran’ı da sunuyoruz.
₺130,00
KİTAP TANITIMI
Hayalet Öyküleri
Montague Rhodes James (1862 – 1936) Cambridge Üniversitesi’nde rektör yardımcılığına dek yükselmiş bir ortaçağ uzmanıydı. Çağının önemli bir bilim insanıydı ama asıl ününü hayalet öyküleri yazarı olarak yaptı. Gotik hayalet öyküsünü yenileyen ve 20. yüzyıla uyarlayan kişi olarak tanınmaktadır. Yakından tanıdığı üniversite ve kilise ortamlarına dehşeti taşıyarak, hâlâ okuyucusunu rahatsız edebilen öyküler kaleme almıştır.
Hayalet Öyküleri’ni Altay İltan Aktürk’ün çevirisiyle sunuyoruz.
₺140,00
KİTAP TANITIMI
Beşibiryerde
Analar. Kendilerini çocuklarına adayanlar. Çocuklar. Ne mutlu sevilenlere! Hele artık çocuklar. Yaygın kalıplar dışı gelişenler. Otistik ya da başka özellikli çocuklar. Kendi dünyalarıyla. Sevgi, bilgi, emek, sabır gerektiren süreçler. Beş kadın. Farklı coğrafyalardan, aile yapılarından. Umut verici hamleler. Yılmadan. Mücadele/ler. Buluşmaları… Olumlu, ufuk açıcı bir roman. Yalın, donanımlı amaca dönük anlatım. Sağ olsun Muhsine Arda. Kararlı, verimli. Özenle yazmış, ilgiyle okudum, coşkuyla öneririm. Farklarla zenginiz. ne mutlu farkına varanlara!
Tarık Günersel
₺450,00
KİTAP TANITIMI
Türkiye Tarihi Seti / (DÜŞÜNCE YAPIMIZ VE DEMOKRASİ ÜZERİNE NOTLAR HEDİYE
₺2.950,00