KİTAPLAR
ÇOK SATANLAR
-

Özgürlük Hukuku
₺120,00 -

Niçin Savaş?
₺145,00 -

Zihin Benlik ve Toplum
₺375,00 -

Hayat Yenile Beni (Yeni)
₺240,00 -

Selected Works of Shakespeare III
₺190,00 -

Son Ve İlk İnsanlar
₺400,00 -

Yol
-

İbiza Yazıları
₺260,00 -

Son Yaprak
₺140,00 -

Ferah
₺150,00 -

Devlet
₺350,00 -

Psikanaliz Açısından Cinsel Yaşamın Kökenleri
₺180,00 -

Türkiye Tarihi 1 / Osmanlı Devletine Kadar Türkler
₺620,00 -

Sigmund Freud Seti / (10 Kitap-FREUD AJANDASI HEDİYE)
₺1.500,00 -

Dön Böceğim Dön (Yeni)
₺190,00 -

İyi İnsan ve İyi Etiğe Giriş
₺115,00
KİTAP TANITIMI
Başsız Süvari
₺120,00
KİTAP TANITIMI
Beşibiryerde
Analar. Kendilerini çocuklarına adayanlar. Çocuklar. Ne mutlu sevilenlere! Hele artık çocuklar. Yaygın kalıplar dışı gelişenler. Otistik ya da başka özellikli çocuklar. Kendi dünyalarıyla. Sevgi, bilgi, emek, sabır gerektiren süreçler. Beş kadın. Farklı coğrafyalardan, aile yapılarından. Umut verici hamleler. Yılmadan. Mücadele/ler. Buluşmaları… Olumlu, ufuk açıcı bir roman. Yalın, donanımlı amaca dönük anlatım. Sağ olsun Muhsine Arda. Kararlı, verimli. Özenle yazmış, ilgiyle okudum, coşkuyla öneririm. Farklarla zenginiz. ne mutlu farkına varanlara!
Tarık Günersel
₺450,00
KİTAP TANITIMI
Candide ya da İyimserlik
Aydınlanma döneminin en etkin yazarı Voltaire, felsefeden şiire, oradan masala kadar çeşitli kültürel ürünler vermiş, insanlığın daha aydınlık bir yol almasında önemli bir yol oynamıştır. Onun tüm kavgası, dogmatik ve önyargılı inançların geri plana itilmesi, insan düşüncesinin öne çıkmasıdır.
Candide, onun en önemli ve günümüzde en çok sevilen yapıtıdır. Candide, ilk gençlik yıllarında daha iyi bir yaşam bulmak için dünyayı dolaşmaya çıkar. Doğal yıkımlar ve insanların kötü davranışları onun peşini bırakmaz. Ama o insan aklına ve çalışma yeteneğine olan güvenini yitirmez. Sonunda bir Türk bahçıvanın tavsiyesine uyarak kendi bahçesini ekip biçmeye başlar. Biz bu güzel eseri Sylvia Leoni’nin giriş yazısı ve Hüsen Portakal’ın tanıtım yazısıyla sunuyoruz.
₺160,00