KİTAPLAR
EN YENİLER
-

Yanan Günışığı
-

Ataların Tanrısı
-

Vahşetin Çağrısı
₺100,00 -

Seçilmiş Öyküler-Jack London
₺400,00 -

Martin Eden
₺350,00 -

Goriot Baba
-

Kızıl ve Kara
-

Amok Koşucusu
-

Dorian Gray’in Portresi
-

Gizli Ajan
₺260,00 -

Karanlığın Yüreği
₺110,00 -

Kendine Ait Bir Oda
₺110,00 -

Montaigne Denemeler (4 Cilt kutulu)
-

Montaigne Denemeler – Seçmeler
₺300,00 -

Babalar ve Çocuklar
₺200,00 -

Huzursuzluğun Kitabı
₺370,00
KİTAP TANITIMI
Karanlığın Hayaleti
Howard Phillips Lovecraft (1890 – 1937), korku edebiyatının tamamen dönüştüren bir dehadır. Yaşamı da eserleri gibi tuhaf olan Lovecraft, geçmişten özümsediği korku edebiyatı tekniklerini bambaşka bir düzeye ulaştırmıştır. Başlı başına bir korku evreni yarattığını söylemek abartılı olmayacaktır.
Bu kitapta Lovecraft’ın en karakteristik birkaç öyküsünü bir arada bulacaksınız
₺160,00
KİTAP TANITIMI
1984
Avrupa`da avarelik, Asya`daki İngiliz sömürgelerinde polislik, İspanya İç Savaşı`nda gönüllü çarpışma, bir keskin nişancının hedefi olup ölümden dönme… George Orwell, yaşamı da yapıtları denli ilgi çekici bir yazardı. Gözüpek bir eleştirmen, sıkı bir hicivci olarak çok sayıda başarılı kitap yazmıştı. Pek çok eseri arasında, 1984 ayrıksı bir yere sahiptir.
George Orwell 1984`ü yayınladığında, yıl 1948`di. 2. Dünya Savaşı`nın izleri taze, 1984 yılı henüz çok uzaktı. Fakat 1984 yılına çabuk ulaştık, tıpkı Orwell`in romanında çizdiği dünyaya sandığımızdan çabuk ulaştığımız gibi. Kâhince bir öngörüyle yazılan 1984, Büyük Birader mefhumunu yaşamımıza sokan roman olarak tarihe geçmeyi hak etmiştir. Sadece edebiyat tarihi açısından değil, 1984 sosyal bilimlerin her alanında özel incelenmesi gereken bir eserdir.
₺120,00
KİTAP TANITIMI
Türkiye Tarihi 5 / Bugünkü Türkiye (1980-2003)
Sina Akşin Türkiye Tarihi’nin amacını şöyle açıklamaktadır: “…Türkiye’de okullarda ve üniversitelerde okutulan tarih genellikle yüzeysel bir tarihtir. Okullarda öğrenciler için tarih e çekilmez, ezbere dayalı, anlamsız ders durumundadır. Üniversite tarih bölümlerinin puanları, yani tarihçiliğe rağbet çok düşüktür. Tarih, birçoklarımızın gözünde gerçeğin araştırılacağı, heyecan verici bir bilim dalı değil, kabul edilmiş belirli ideolojik ya da siyasal tutumları destekleyecek kanıtların derleneceği bir alandan ibarettir. İşte biz, bu kitabın, ülkemiz tarihçiliğini hal-i pur melalinden kurtarmaya belki mütevazı bir katkısı olur diye düşündük.”
Elinizdeki bu cilt, 1980 – 2003 dönemi Türkiye Tarihi için vazgeçilmez bir kaynak niteliğindedir. En yakın geçmişin karmaşıklığına ışık tutacağına inanıyoruz.
₺460,00
KİTAP TANITIMI
İngilizce Dünya Klasikleri (2025 SABAHATTİN ALİ AJANDA HEDİYE)
A very fundemantal part of the western literature consists of English works. As a very rich source, English literature produced writers like Shakespeare, Oscar Wilde, James Joyce, Charles Dickens, Jane Austen, who influenced world literature as a whole. Mungan Publishing brought those writers all together for you. In this package you will find writers from Shakespeare up to the XX. Century, who shaped English literature. Wuthering Heights-Emily Bronte, Far From The Madding Crowd-Thomas Hardy, Sons And Lovers-David Herbert Lawrence, Guliver’s Travels Into Several Romote Nations of the World-Jonathan Swift, A Portrait Of The Artist As Young Man-James Joyce, The Picture Of Dorian Gray-Oscar Wilde, Alice’s Adventures in Wonderlan & Through the Looking Glass-Lewis Carroll, Sense and Sensibility-Jane Austen, Pride and Prejudice -Jane Austen, Great Expectations-Charles Dickens, Hard Times-Charles Dickens, Jane Eyre-Charlotte Bronte, Mrs. Dolloyway-Virginia Wolf, To The Lighthouse-Virginia Wolf, Dracula-Brom Stoker, Frankenstein/Mary Shelley, Robinson Crusoe/Daniel Defoe, Selected Works of Shakespeare 1-William Shakespeare,Selected Works of Shakespeare 2 -William Shakespeare, Selected Works of Shakespeare 3-William Shakespeare
₺4.800,00 Orijinal fiyat: ₺4.800,00.₺3.120,00Şu andaki fiyat: ₺3.120,00.
KİTAP TANITIMI
Delliğe Övgü
Desiderius Erasmus (1469-1536) Rönesans’ın ateş gemisi ve hümanizmin düşünsel önderidir. Hepsinden önemlisi, güçlüye bağlanmayı reddeden özgür düşüncenin öncülerinden biridir. Barıştan yana kimliğiyle öne çıkan Erasmus, mezarına muli cedo (geri çekimek yok) yazdıracak kadar da onurlu bir adamdır. Deliliğe Övgü, Erasmus’un en tanımış yapıtıdır.
Bu kitabın içinde akıldan ziyade mizah, hidayetten ziyade derin bilgi bulunmaktadır. Delilik Tanrıçası’nın hunisini takarak iyi insanlara tavsiyeler verdiği bu söylevi dinlemeye başladığınızda, bizi nereye sürükleyeceğini öğrenmek ve sonuna dek dinlemek istiyorsunuz…
₺130,00