KİTAPLAR
EN YENİLER
-

Rilke Seti (Rilke Ajanda Hediyeli)
₺2.610,00 -

Sherlock Holmes Seti (5 Kitap-SHERLOCK AJANDASI HEDİYE)
₺1.040,00 -

Türkiye Tarihi Seti / (DÜŞÜNCE YAPIMIZ VE DEMOKRASİ ÜZERİNE NOTLAR HEDİYE
₺3.130,00 -

Durkheim Seti (8 Kitap)
₺3.040,00 -

Psikoloji Seti / (10 Kitap)
₺1.900,00 -

Wilhelm Reich Seti / (5 Kitap)
₺2.440,00 -

Sigmund Freud Seti / (10 Kitap-FREUD AJANDASI HEDİYE)
₺1.630,00 -

Gotik/Korku Edebiyat Seti / (10 Kitap-KUTULU)
₺1.410,00 -

Sherlock Holmes Bütün Maceraları / (9 Kitap-KUTULU-SHERLOCK AJANDA HEDİYE)
₺1.900,00 -

Dünya Edebiyatından Seçme Öyküler / (10 Kitap)
₺1.375,00 -

Dünya Masalları Seti
₺880,00 -

Franz Kafka Mektuplar Seti–(KİTAP AJANDA HEDİYELİ)
₺2.230,00 -

Franz Kafka – Öykü / Roman Seti -(KİTAP AJANDA HEDİYELİ)
₺1.805,00 -

Franz Kafka Külliyatı-(KİTAP AJANDA HEDİYELİ)
₺4.040,00 -

Tekstil Lifleri
₺250,00 -

100. Yıl Cumhuriyet Destanı
₺350,00
KİTAP TANITIMI
Vampir
John William Polidori (1795 – 1821) Edinburgh Üniversitesi’nde tıp öğrenimi gören en genç öğrenciydi. Bu parlak zekâ, dünyaca tanımasını vampir edebiyatının öncülerinden olan kitabına borçludur: Vampir, ünlü şair Lord Byron’u Lord Ruthven adıyla Gotik edebiyatın bir kahramanı olarak sunmuştur. Yayınlandığı dönemde hatırı sayılır bir skandal yaratan eser, yazarı Polidori’nin yaşamı gibi kısacık ama etkileyicidir.
Vampir’i Altay İltan Aktürk’ün çevirisiyle sunuyoruz.
₺120,00
KİTAP TANITIMI
İyi İnsan ve İyi Etiğe Giriş
Mary Whiton Calkins’in bu kitabı disiplinler arası çalışmanın erken örneklerinden biridir. Calkins, “İyi nedir?” sorusundan yola çıkarak, iyi insanın anlamını araştırıyor. Konu sosyal bilimlerin temel araştırma alanlarından biri olmasının yanı sıra, gündelik yaşamımızda sıklıkla kendimize sorduğumuz sorulardan biridir. Calkins, kitabının sadece bilim insanları için değil, konuyla ilgilenen herkes için anlaşılır olmasını hedeflemiştir. Bu nedenle, İyi İnsan ve İyi’nin ayrım gözetmeksizin herkese seslendiği söylenebilir.
Bu kitabın ana amacı, etiği sadık, cesur, adil ya da ya da bunların tam tersi özelliklere sahip; isteyen, mücadele eden yaşayan insanları inceleyen bir çalışma alanı olarak ele almaktır. Bu amacı başka bir şekilde ifade edecek olursak, kitabın etiği, görevi, iyiliği, erdemi ya da değerleri soyutlayan bir bilim olarak görmediğini ama işine saygılı, iyi, erdemli insanın ve onun hedefinin bilimi olarak kavradığını söyleyebiliriz. Dolayısıyla somut bir şekilde kavranan etik psikolojinin kaçınılmaz bir çıkış noktasıdır ve sosyoloji biliminin kaynağıdır.
₺115,00
KİTAP TANITIMI
Karanlığın Hayaleti
Howard Phillips Lovecraft (1890 – 1937), korku edebiyatının tamamen dönüştüren bir dehadır. Yaşamı da eserleri gibi tuhaf olan Lovecraft, geçmişten özümsediği korku edebiyatı tekniklerini bambaşka bir düzeye ulaştırmıştır. Başlı başına bir korku evreni yarattığını söylemek abartılı olmayacaktır.
Bu kitapta Lovecraft’ın en karakteristik birkaç öyküsünü bir arada bulacaksınız
₺160,00