KİTAPLAR
EN YENİLER
-

Çoban
₺120,00 -

Büyük Ölüler Meydanı
₺240,00 -

Benim Sigortacılarım 2 Cilt
-

Düşünen Baykuşların Gecesi (2 Kitap Takım)
₺600,00 -

Geçmişle Kolkola Güneş Karabuda
₺150,00 -

İncindiğin Yerdir Gurbet- Toplu Şiirler-2 (Yeni)
₺600,00 -

Bizim Dolaylar-Toplu Şiirler-1 (Yeni)
₺380,00 -

Geçip Giden Her Saat Daha Gençleşiyor
₺100,00 -

Aşktır, İlaçtır
₺140,00 -

Ben Aranıyor
₺320,00 -

Oturma İzni-Güz Rengi
₺220,00 -

Kış Öyküleri
₺270,00 -

Yaz Öyküleri
₺270,00 -

Bahar Öyküleri (TÜKENDİ BASKIYA VERİLDİ)
₺270,00 -

Güz Öyküleri
₺270,00 -

Yol Dolayları
₺150,00
KİTAP TANITIMI
Vampir
John William Polidori (1795 – 1821) Edinburgh Üniversitesi’nde tıp öğrenimi gören en genç öğrenciydi. Bu parlak zekâ, dünyaca tanımasını vampir edebiyatının öncülerinden olan kitabına borçludur: Vampir, ünlü şair Lord Byron’u Lord Ruthven adıyla Gotik edebiyatın bir kahramanı olarak sunmuştur. Yayınlandığı dönemde hatırı sayılır bir skandal yaratan eser, yazarı Polidori’nin yaşamı gibi kısacık ama etkileyicidir.
Vampir’i Altay İltan Aktürk’ün çevirisiyle sunuyoruz.
₺120,00
KİTAP TANITIMI
Sense and Sensibility
Sevgili okurlarımız Nan kitap bir Cem Yayınevi markasıdır.
Sense and Sensibility
This is the story of Elinor and Marianne Dashwood, sisters who respectively represent the “sense” and “sensibility” of the title. With their mother, their sister Margaret, and their stepbrother John, they make up the Dashwood family.
In this work Jane Austen presents her concern in moralistic points, by writing her novel in an antithetical way, giving its title Sense and Sensibility. She represents neoclassical, dualistic moral world where the values of reason and restraint will finally become victorious over the impulsive, romantic sensibility.
₺240,00 Orijinal fiyat: ₺240,00.₺156,00Şu andaki fiyat: ₺156,00.
KİTAP TANITIMI
Yürek Burgusu
Henry James (1843 – 1916) ABD’den sevmemiş ve Avrupa’da yaşamayı seçmiş bir ABD vatandaşıdır. Avrupa kültürünü özümsemiş, incelikli diliyle seçkinleşmiş bir yazardı ama çağının bilincindeydi: Çağdaş korku edebiyatının yaşamın en ince noktalarına dokunabileceğini söyleyen ilk yazarlardandır. Yürek Burgusu, İngiliz toplum kurallarının bir hayalet öyküsüyle aktarıldığı bir romandır. Bu roman, hayaletlerin sadece karanlık mekânlarda öykülenmeyeceğinin en klasik örneğidir.
₺130,00
KİTAP TANITIMI
Hayalet Öyküleri
Montague Rhodes James (1862 – 1936) Cambridge Üniversitesi’nde rektör yardımcılığına dek yükselmiş bir ortaçağ uzmanıydı. Çağının önemli bir bilim insanıydı ama asıl ününü hayalet öyküleri yazarı olarak yaptı. Gotik hayalet öyküsünü yenileyen ve 20. yüzyıla uyarlayan kişi olarak tanınmaktadır. Yakından tanıdığı üniversite ve kilise ortamlarına dehşeti taşıyarak, hâlâ okuyucusunu rahatsız edebilen öyküler kaleme almıştır.
Hayalet Öyküleri’ni Altay İltan Aktürk’ün çevirisiyle sunuyoruz.
₺140,00
KİTAP TANITIMI
Locarno Dilencisi
₺140,00
KİTAP TANITIMI
Karanlığın Hayaleti
Howard Phillips Lovecraft (1890 – 1937), korku edebiyatının tamamen dönüştüren bir dehadır. Yaşamı da eserleri gibi tuhaf olan Lovecraft, geçmişten özümsediği korku edebiyatı tekniklerini bambaşka bir düzeye ulaştırmıştır. Başlı başına bir korku evreni yarattığını söylemek abartılı olmayacaktır.
Bu kitapta Lovecraft’ın en karakteristik birkaç öyküsünü bir arada bulacaksınız
₺160,00