KİTAPLAR
ÇOK SATANLAR
-

Gizli Ajan
₺260,00 -

Başsız Süvari
₺140,00 -

Kızıl Takip
₺140,00 -

Benim Sigortacılarım 2 Cilt
-

Felsefenin Açılımı
₺110,00 -

Beş Konferans ve Psikanalize Toplu Bakış
₺200,00 -

100 Soruda Türkiye’de Kentleşme
-

Nörosinema
₺190,00 -

Selected Works of Shakespeare II
₺190,00 -

Modern ve Postmodern Dönemlerde Soyut Sanat Felsefesi
₺180,00 -

Bizim Ülkemiz
₺300,00 -

Uçurum İnsanları
-

Alman Erkekler ve Kadınlar
₺240,00 -

Beyaz Fil
₺140,00 -

Beşibiryerde (YENİ ESER)
₺450,00 -

İyi İnsan ve İyi Etiğe Giriş
₺130,00
KİTAP TANITIMI
Son ve İlk İnsanlar
Olaf Stapledon, bilimkurgu dünyasının büyük saygı duyduğu ama nedense o dünya haricinde çok az tanınan bir yazardır. 2014’de Bilimkurgu ve Fantezi Onur Listesi’ne alınan Stapledon, Arthur C. Clark’tan Stanislaw Lem’e pek çok bilimkurgu ustasını etkilemiş bir öncüdür.
Bireysel akılların bileşkesi bir Üstün Akıl yaratılır ama o bile evrenin gizemini çözemez. İşte tam Stapledon’a has bir durum. Son ve İlk İnsanlar, Stapledon’un dünyasına ilişkin benzeri anahtarları bulabileceğiniz bir ilk roman. Topluluk ülküsü ve insan varoluşuna anlam kazandıran ruhsal yaşantıyı milyonlarca yıl boyunca takip eden Stapledon, sizi düşünsel bir meditasyona sokacaktır.
₺370,00
KİTAP TANITIMI
Sense and Sensibility
Sevgili okurlarımız Nan kitap bir Cem Yayınevi markasıdır.
Sense and Sensibility
This is the story of Elinor and Marianne Dashwood, sisters who respectively represent the “sense” and “sensibility” of the title. With their mother, their sister Margaret, and their stepbrother John, they make up the Dashwood family.
In this work Jane Austen presents her concern in moralistic points, by writing her novel in an antithetical way, giving its title Sense and Sensibility. She represents neoclassical, dualistic moral world where the values of reason and restraint will finally become victorious over the impulsive, romantic sensibility.
₺240,00 Orijinal fiyat: ₺240,00.₺156,00Şu andaki fiyat: ₺156,00.
KİTAP TANITIMI
1984
Avrupa`da avarelik, Asya`daki İngiliz sömürgelerinde polislik, İspanya İç Savaşı`nda gönüllü çarpışma, bir keskin nişancının hedefi olup ölümden dönme… George Orwell, yaşamı da yapıtları denli ilgi çekici bir yazardı. Gözüpek bir eleştirmen, sıkı bir hicivci olarak çok sayıda başarılı kitap yazmıştı. Pek çok eseri arasında, 1984 ayrıksı bir yere sahiptir.
George Orwell 1984`ü yayınladığında, yıl 1948`di. 2. Dünya Savaşı`nın izleri taze, 1984 yılı henüz çok uzaktı. Fakat 1984 yılına çabuk ulaştık, tıpkı Orwell`in romanında çizdiği dünyaya sandığımızdan çabuk ulaştığımız gibi. Kâhince bir öngörüyle yazılan 1984, Büyük Birader mefhumunu yaşamımıza sokan roman olarak tarihe geçmeyi hak etmiştir. Sadece edebiyat tarihi açısından değil, 1984 sosyal bilimlerin her alanında özel incelenmesi gereken bir eserdir.
₺120,00