KİTAPLAR
ÇOK SATANLAR
-

Bütün Öyküler
₺640,00 -

Requıem Duino Ağıtları
-

Geçmişle Kolkola Güneş Karabuda
₺150,00 -

Din-Felsefe Tartışmaları
₺120,00 -

Yas ve Melankoli
₺140,00 -

Yakınçağ Siyasal Düşünceler Tarihi
₺520,00 -

Nazım Hikmet ve Tiyatrosu
₺170,00 -

Robinson Crusoe
₺200,00 -

Candide ya da İyimserlik
₺160,00 -

Dağı Yerinden Oynatmak
₺310,00 -

Yanan Günışığı
-

Yürek Burgusu
₺140,00 -

6 Numaralı Koğuş
₺145,00 -

Bu Nasıl Gezegen Böyle Canım?
₺85,00 -

Modern ve Postmodern Dönemlerde Soyut Sanat Felsefesi
₺200,00 -

Okulda Güç Eğitilebilir Çocuklar
₺230,00
KİTAP TANITIMI
Beşibiryerde
Analar. Kendilerini çocuklarına adayanlar. Çocuklar. Ne mutlu sevilenlere! Hele artık çocuklar. Yaygın kalıplar dışı gelişenler. Otistik ya da başka özellikli çocuklar. Kendi dünyalarıyla. Sevgi, bilgi, emek, sabır gerektiren süreçler. Beş kadın. Farklı coğrafyalardan, aile yapılarından. Umut verici hamleler. Yılmadan. Mücadele/ler. Buluşmaları… Olumlu, ufuk açıcı bir roman. Yalın, donanımlı amaca dönük anlatım. Sağ olsun Muhsine Arda. Kararlı, verimli. Özenle yazmış, ilgiyle okudum, coşkuyla öneririm. Farklarla zenginiz. ne mutlu farkına varanlara!
Tarık Günersel
₺450,00
KİTAP TANITIMI
Beş Halka Kitabı
Görünmeyeni gören, duyulmayanı duyan, savaşmadan kazanan için…
Bu kitabı eline aldığında, belki farkında bile olmadan bir eşikten geçtin. Çünkü Beş Halka Kitabı, yalnızca strateji öğretmez seni, kendi iç evrenine çağırır.
Musashi’nin beş element üzerinden kurduğu öğreti, kadim Japon savaş sanatlarının ötesinde, ezoterik bir yolculuğun haritasıdır.
Toprak seni köklendirir. Su, duygularını akıtır. Ateş, iradeni yakar. Rüzgar, zihnini özgürleştirir . Boşluk ise seni sana gösterir.
Her satır, zihninin derinliklerine bir tohum eker. Her bölüm, seni görünmeyen bir ustalıkla dönüştürür. Bu kitap, zihnin bilinmeyen boyutlara açılan kapısı ve ölmeden önce ölmek isteyenler içindir.
₺110,00